Page
Populair bij EIKENvakman.be | Eiken tafelblad met ronde hoeken.

Populair bij EIKENvakman.be | Eiken tafelblad met ronde hoeken.

Bent u op zoek naar een eettafel die zowel trendy als kindvriendelijk is? Dan is een eiken tafelblad met afgeronde hoeken van EIKENvakman.be de ideale keuze. Met afgeronde hoeken geeft u uw tafel niet alleen een uniek en modern accent, maar zorgt u ook voor extra veiligheid in huis. Bij ons kunt u eiken tafelbladen in diverse afmetingen en uitvoeringen eenvoudig op maat bestellen, voorzien van stijlvolle ronde hoeken die perfect aansluiten bij uw interieur en praktische behoeften.

 

Kindvriendelijk.

Een eiken tafelblad met afgeronde hoeken is uitermate kindvriendelijk. In een gezin met kleine kinderen is het onvermijdelijk dat er af en toe tegen de tafel gestoten wordt. De ronde (afgeronde) hoeken zorgen ervoor dat het stoten aan de “hoek” minder pijnlijk is, wat de tafel veiliger maakt voor jong en oud.

 

Collectie. 

Bij EIKENvakman.be heeft u uitgebreide keuzemogelijkheden om uw tafelblad volledig naar wens te laten maken. U kunt kiezen uit verschillende diktes, zoals 2, 3 of 4 cm massief eikenhout, beschikbaar in zowel rustiek (B/C) als prime (A/B) eiken.

Voor de afgeronde hoeken heeft u de keuze uit een radius van 5 cm, 8 cm of 10 cm. De radius, of straal, bepaalt vanaf welke afstand de ronde hoek begint: hoe groter de radius, hoe groter / ronder de hoek. Voor bredere tafelbladen van 80 tot 120 cm wordt vaak gekozen voor een radius van 10 cm, maar bij kleinere tafels kan een subtiele radius van 5 of 8 cm een betere keuze zijn.

Wilt u uw tafel tegen een muur plaatsen? Dan kunt u ook kiezen voor slechts twee afgeronde hoeken. Voor een tafel die met de lange zijde tegen een muur staat, kiest u voor ronde hoeken in de lengte. Plaatst u de korte zijde tegen een muur, dan zijn afgeronde hoeken in de breedte de juiste keuze.

 

Met een verjongde rand.

Voor een extra luxueuze uitstraling kunt u kiezen voor afgeronde hoeken in combinatie met een verjongde rand. De verjongde rand wordt vanaf 1 cm naar binnen toe afgeschuind, waardoor het tafelblad een slank en modern uiterlijk krijgt. Dit detail voegt een extra verfijning toe aan uw eiken tafel, waardoor het een echte blikvanger wordt in uw interieur.

 

EIKENvakman.

Bij EIKENvakman.be maken we het u gemakkelijk om uw ideale eiken tafelblad. Of u nu gaat voor een tafelblad met vier afgeronde hoeken, of een andere vorm, wij zorgen voor een perfect resultaat. Bestel vandaag en geniet van de perfecte combinatie van stijl, veiligheid en kwaliteit. Met een tafelblad van EIKENvakman.be brengt u niet alleen een functioneel meubel in huis, maar ook een stuk tijdloze elegantie.